top of page

Detekcija curenja vode termovizirskom kamerom

sniman je cevi kamerom

100% EFIKASNOST

Vodoinstalater Beograd zahvaljujuci specijalnim kamerama za snimanje vodovodnih cevi vrlo brzo može detektovati tačno mesto curenja vode i tako sprečiti poplavu.

Za sve informacije pozovite nas.

Detekcija curenja vode termovizirskom kamerom: Service

O NAMA

HITNE INTERVENCIJE 24H

Vodoinstalater Beograd pruža usluge hitnih vodoinstalaterskih intervencije 00-24h. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, pozovite naš dežurni vodoinstalaterski servis i u kratkom roku naši profesionalni vodoinstalateri stižu na vašu adresu. U bilo koje doba dana, ili noći, čak i praznikom, stojimo na usluzi Vračarcima. Naši dežurni vodoinstlateri su obučeni za rešavanje svih vodoinstalaterskih problema i kvarova. 

U najčešće hitne intervencije spadaju sledeći vodoinstalaterski problemi:

Pucanje vodovodne cevi

Pucanje ventila

Kapanje ventila

Curenje bojlera

Ukoliko bojler ispušta paru

Pad bojlera sa zida

Detekcija curenja vode

Poplava u stanu

Zagušenja kanalizacije

zagušena vertikala zgrade ili kuće,

zagušena wc šolja,

Pucanje wc šolje

Pucanje lavaboa

Curenje kade

 

Plumber Fixing Sink

Tokom godina naučili smo da svaka usluga počinje i završava sa timom  iskusnih i ljubaznih profesionalaca, što objašnjava naš strog proces zapošljavanja. Verujemo da je naš tim najbolji u poslu i imamo potpuno poverenje u svakog vodoinstalatera koji čini tim vodoinstalaterskog servisa BG. 

 

Vaš Vodoinstalater BG završava svaki projekat po planu i sa najvišim nivoom kvaliteta. Sa fokusom na personalizovanu uslugu, konkurentne cene i zadovoljstvo kupaca, uvek težimo da ispunimo i nadmašimo očekivanja. Pozovite nas i zakažite intervenciju. 

Detekcija curenja vode termovizirskom kamerom: About

HITNE INTERVENCIJE
00-24H
065/56-51-901
061/65-60-390
Sa nama klijenti tačno znaju šta mogu da očekuju - profesionalnost, efikasnost i potpunu uslugu!
GARANCIJA NA SVE USLUGE
10% POPUST ZA PENZIONERE

SA VAMA I TOKOM PANDEMIJE COVID 19

HITNE INTERVENCIJE
SANACIJA PUKLE I TRULE VODOVODNE CEVI

DETEKCIJA CURENJA VODE

Vodoinstalater Beograd 24h na usluzi

ZA 30 MINUTA NA ADRESI

Naši profesionalni vodoinstalateri za svega tridesetak minuta od poziva stižu na vašu adresu. Za kratko vreme vodoinstalaterI našeg vodoinstalaterskog servisa Beograd su u mogućnosti da tačno locirajumesto curenja vode i otklone vodovodni kvar.

DETEKCIJA CURENJA VODE

Kada je u pitanju curenje vode u zidu ili generalno curenje vode zbog pukle vodvodne cevi, puklog ventila brzina delovanja je od presudne važnosti da bi se izbegla veća havarija. 

hitne intervencije vodoinstalater

HITNE INTERVENCIJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

00-24H

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Beograd pruža uslugu odgušenja kanalizacije od 00 do 24h svakog dana i praznikom. Generalno, odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije, te je važno blagovremeno utvrditi zagušenje, a onda i brzo i efikasno odgušiti cev.
Odgušenje kanalizacije u zavisnosti od tipa cevi, mesta zagušenja, pristupačnosti može se raditi: ručno i mašinsko odgušenje. Ono što dodatno olakšava posao našim vodoinstalaterima jesu specijalne inspekcijske kamere kojima mogu da utvrde tačno mesto zagušenja i vrlo brzo odguše kanalizacionu cev.

Detekcija curenja vode termovizirskom kamerom: Services
bottom of page